sokant.ro informeaza: Un celebru actor cere suspendarea lui Iohannis: Un individ oarecare, samsar de case, instigator si faptuitor
Actorul Mihai Malaimare a rabufnit intr-o postare pe reteaua de socializare. Acesta nu a mai suportat cele facute in ultima vreme de Klaus Iohannis si spune ca trebuie urgent purces la declansarea operatiunii de alegere a unui nou Presedinte.
- Eu personal consider ca, incepand de astazi, 24 Ianuarie - Ziua Unirii Principatelor - Romania nu mai are un Presedinte. Este un individ oarecare, ajuns in functie prin lucrarea Securitatii, marunt samsar de case, instigator si faptuitor prin incalcarea Constitutiei Tarii. Asadar trebuie urgent purces la declansarea operatiunii de alegere a unui nou Presedinte. Personal, avand in vedere cel putin pe ultimii doi rezidenti in aceste scaune optez pentru o reforma IMEDIATA a Constitutiei, cel putin in punctul in care se vorbeste despre aceasta functie pe care nu o mai doresc decat propusa si aleasa de Parlament. La multi ani, dragi romani! La multi ani, sarmana si nefericita tara! Scarba si mania mea jegurilor care au adus aceasta minune de tara in halul in care se afla, a scris actorul Mihai Malaimare.