stiripesurse.ro informeaza: Liviu Dragnea, reacție FULGER la decizia CCR de a elimina cele 102 taxe (Autor: Lucian Negrea)
Judecatorii Curtii Constitutionale au respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea care elimina 102 taxe si impozite nefiscale. Initiatorul legii, Liviu Dragnea, are o reactie foarte rapida si saluta decizia judecatorilor CCR.
- Decizia de astazi a Curtii Constitutionale privind eliminarea celor 102 taxe este o noua dovada ca ceea ce este bun pentru oameni nu are cum sa fie neconstitutional.
Este a DOUA dovada ca cei care au atacat aceste legi bune au avut doar o miza electorala. Au crezut ca daca blocheaza cele doua legi, PSD va pierde voturi in alegeri. A fost insa un calcul gresit, iar totul s-a intors impotriva lor. Sper ca presedintele Iohannis sa accepte rezultatul si sa promulge cat mai repede cele doua legi. Ma bucur pentru romani si ii asigur din nou ca am prevazut in bugetul pentru 2017 atat eliminarea celor 102 taxe, cat si majorarile de venituri cu 15% pentru dascali si medici, scrie Liviu Dragnea.