DCNEWS.RO: Cine este cantaretul care i-a denuntat pe liderii PSD (Autor: Val Valcu)
Mai multi lideri PSD, cu exceptia lui Ion Iliescu, au fost denuntati de un coleg din conducerea partidului. Motivatia denuntului, care contine si un auto-denunt este clara: invalidarea alegerilor interne din PSD.
Mihai Sturzu, presedintele TSD, a declarat de la tribuna Congresului: Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel al lui Ceausescu si bine a facut. Acum o saptamana am avut alegeri cu un singur candidat. Asta e comunismul, oameni buni!Acest Congres trebuie sa valideze alegerile de saptamana trecuta, adica sa valideze comunistii. Va propun ca acest Congres sa nu valideze alegerile.

Mihai Sturzu, momentul 2013

Discursul fostului membru al trupei Hi-Q indica, la prima vedere, o lipsa de IQ. Nu pari prea inteligent cand ii reprosezi lui Dragnea ca n-a avut contracandidat, in 2015, uitand anul 2013. Ce facea Sturzu acum exact doi? Ii aminteste Mediafax, in caz ca nu-l mai ajuta memoria. Deputatul Mihai Sturzu a fost ales, sambata, la Brasov, presedinte al Tineretului Social-Democrat (TSD), el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Prea mult comunism sau prea putin creier?

Injumatatirea pedepsei pentru cantaret

Raspunsul, cred, nu tine de minte, ci de caracter. Am observat asta in noiembrie 2014, cand i-am dat atentie personajului. Victor Ponta pierduse alegerile din cauza unui vot negativ, pornit exact din segmentul de public de care raspundea Sturzu. L-am rugat pe seful TSD sa explice de ce nu prinde PSD la tineri, ce va face, in viitor etc. Da, imediat, sunt in trafic, va dau un interviu cand ajung. Daca se poate sa-mi dati un mail? A primit si mail si telefon de la Iulian Bratu, a promis de cateva ori ca raspunde.
Nu era nicio problema, daca nu dorea sa o faca. In locul balmajelilor pe care le-a indrugat, era mai castigat daca spunea adevarul. Omul a incropit raspunsurile la intrebarile unui ziar, dar le-a publicat sub forma unui scrisori deschise, pentru toata presa, tragand de timp vreo trei zile cu promisiuni ferme (pana seara va scriu, bla, bla).
Oricum, Sturzu poate beneficia de denuntul facut la Congres, injumatatindu-si pedeapsa: fie il da afara TSD, ca tot mai are putin si ajunge la pensie, fie isi ia singur zborul. Functie nu mai ciuguleste, iar in showbiz, daca nu esti parolist, nu te mai cheama nimeni la nunti si botezuri.