Senatorul Daniel Savu a sustinut o declaratie politica intitulata "Cum poate fi presedinte un om care incearca sa isi saboteze tara?", pe care o puteti citi in continuare.
Klaus Werner Iohannis, ca intermediar al lui Traian Basescu, incearca in continuare sa exporte lupta politica interna catre Europa si sa puna partizanatul politic inaintea interesului national! Cum poate fi presedinte un om care incearca sa isi saboteze tara?
Imi amintesc ca in 2009 Traian Basescu facea apel la toate partidele politice sa se abtina de la a face comentarii privind nominalizarea de la acea vreme, Dacian Ciolos, si de la a incerca sa impuna anumite persoane pentru functia de comisar european.
Dar astazi domnii Basescu, Blaga si Iohannis ce fac? Tot ce pot pentru a sabota Romania! Cei trei se folosesc de orice intoxicatie de presa pentru a strica eforturile Romaniei de a obtine un portofoliu important de comisar european, trimit scrisori si suna la Bruxelles pentru a ne face tara de rusine!
Romania are acum sansa sa obtina un portofoliu foarte important, prin care ar putea gestiona aproape jumatate din bugetul UE. Din nefericire, riscam sa ratam aceasta sansa din cauza jocului politicianist facut de oamenii regimului Basescu, din cauza ambitiilor prezidentiale ale lui Klaus Werner Iohannis, care nu ezita chiar sa isi saboteze tara pentru a-si implini scopurile!