Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, a transmis o declaratie de presa privind atacurile politicienilor la adresa ministrului de Finante, Ioana Petrescu, pe care o puteti citi in continuare.

Sunt absolut scandalizat de modul in care ministrul de Finante a fost atacat de politicieni in aceste zile, doar pentru ca a ales sa se comporte politicos cu un om - Traian Basescu - care nu este deloc obisnuit cu asa ceva. Cine sunt cei care o ataca pe doamna Petrescu? Elena Udrea, Elena Basescu, Gheorghe Ialomitianu, mai nou si Klaus Iohannis, Mihai Razvan Ungureanu, adica niste politicieni, as spune chiar politruci, care au treaba cu orice altceva decat cu economia si finantele.
Plasarea domnului Iohannis in aceasta galerie ilustra este trista, avand in vedere ca vorbim despre oameni care au aplicat sau au sustinut masuri precum taierea salariilor, impozitarea pensiilor sau majorarea TVA. Romanii nu pot accepta sa ia lectii de la acesti oameni, care au demonstrat in ani de zile de guvernare ca nu sunt capabili sa ofere solutii pentru economie, altele decat distrugerea acesteia.
Acesti oameni mai bine s-ar ascunde, in loc sa atace un ministru a carui singura vina este ca nu concorda profilului agreat de Traian Basescu - adica tupeist in relatia cu adversarii, dar tot timpul la dispozitia sa.