Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
"Sunt recunoscator tuturor salajenilor care s-au prezentat duminica la vot si au avut incredere in echipa PSD. Voturile lor angajeaza la responsabilitate maxima atat europarlamentarii PSD ce ne vor reprezenta pentru urmatorii cinci ani in Parlamentul European, cat si pe noi, cei de acasa!"
Presedintele PSD Zalau, senatorul Gheorghe Pop, saluta rezultatul votului obținut duminica de Alianța PSD-UNPR-PC la nivelul Colegiului uninominal 2 Salaj, Zalau-Jibou: peste 60 la suta din totalul voturilor valabil exprimate in zona mentionata!
"Pe Colegiul uninominal 2 la Senat, mai exact in zonele Zalau, Valea Somesului si Valea Almasului, Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut un rezultat foarte bun, peste 11.000 de voturi. Acest rezultat se datoreaza tuturor salajenilor care au dat dovada de implicare si care s-au simtit datori sa trimita la Bruxelles oameni carora nu le este rusine de tara lor si se simt mandri de bogatiile materiale si imateriale ale Romaniei, dar mai ales echipei de campanie a PSD Salaj!
Le multumesc din suflet celor care ne-au acordat increderea prin vot pentru faptul ca nu au fost indiferenti fata de acest tip de alegeri, Romania fiind reprezentata de acum inainte in Europa de o echipa puternica ce va lupta pentru social-democratie si pentru interesele tarii.
Pentru noi, acest scrutin a reprezentat si un test, pe care PSD l-a promovat cu succes datorita increderii de care se bucura in randul alegatorilor si datorita directiei bune a actualei Guvernari. Sa fim mandri ca suntem romani si sa luptam impreuna pentru o Romanie puternica in Europa! Cu deosebit respect, Senator Gheorghe POP"