Pesurse: Olguta Vasilescu: Firea a avut dreptate! Ce-ar fi daca am scoate PNL de la guvernare...?

Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu a avut, vineri, o reactie vehementa dupa anuntul Gabrielei Firea de a demisiona din partid, afirmand ca aceasta a avut dreptate sa se enerveze si ca o asteapta inapoi in PSD.
Olguta Vasilescu intreaba retoric, intr-o postare pe Facebook, ce s-ar intampla daca si ea ar scoate PNL de la guvernarea locala in Dolj, mai ales ca aici nici macar nu are nevoie de PDL pentru majoritate.
"Gabi Firea a avut dreptate sa se enerveze. La Ilfov, alianta s-a constituit intre PNL si PDL. Si, in ciuda protestelor ei, a ramas asa. Ce ar fi daca, maine, as scoate si eu PNL de la guvernarea locala, in Dolj, mai ales ca nici macar nu avem nevoie de PDL pentru majoritate? I s-ar parea corecta decizia mea conducerii PNL? O asteptam pe Gabi inapoi in PSD. Nu mor caii cand vor cainii! O sa se vada asta cat de curand", a scris Olguta Vasilescu pe site-ul de socializare.
Senatoarea Gabriela Firea a anuntat vineri ca demisioneaza din calitatea de membru al PSD, potrivit unui comunicat de presa transmis PESURSE.RO. "Incepand cu data de astazi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate functiile detinute in cadrul PSD, respectiv vicepresedinte la nivel national si presedinte al organizatiei judetene Ilfov, precum si din calitatea de membru al partidului. Am luat aceasta hotarare dupa 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea in plan local cu PDL, reactionand la conflictul din USL Ilfov prin promovarea presedintelui PNL Ilfov in functia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp in care niciun lider al PSD nu a luat pozitie fata de acest demers flagrant de rupere a USL", se arata in comunicatul remis PESURSE.RO