DeCe News : Blaga ii raspunde presedintelui Basescu, dupa mesajul "Adio PDL"

Vasile Blaga, reconfirmat, sambata la Conventia Nationala a PDL, in fruntea partidului, a facut, sambata seara, o scurta declaratie de presa, in legatura cu mesajul de adio, postat de presedintele Traian Basescu pe o retea de socializare, dupa votul de la reuniune.
"Eu respect, ca de fiecare data, decizia domnului presedinte, dar, pe de alta parte, trebuie sa remarc ca nu stie sa piarda. Eu nu inteleg cand am fost o povara pentru domnia sa, pentru ca si la referendumul din 2007 am fost langa domnia sa, si la alegerile din 2009 am fost, pentru prima data si pentru ultima oara la putere, am fost langa domnia sa. Şi asta vara, la 40-45 de grade am fost langa statul de drept si domnia sa Eu cred ca Traian Basescu a fost suficient de clar", a declarat Blaga.
"Batalia este cu USL-ul, iar prima confruntare aspra va fi in 2014, la europarlamentare si la prezidentiale", a spus liderul PDL.

PDL trebuie consolidat

Vasile Blaga a vorbit si despre posibilitatea de a oferi locuri in conducerea partidului Elenei Udrea sau Monicai Macovei:
"Aici nu e vorba de a oferi sau nu oferi locuri. Ii asteptam pe totii colegi sa isi depuna candidaturile si eu cred ca cei mai buni vor fi alesi. Avem nevoie de o echipa puternica si cred ca o vom avea, care sa se opuna cu succes USL-ului".
La insistentele jurnalistilor de a comenta mesajul de adio al presedintelui Traian Basescu, Blaga a repetat: "A spus "Adio partidului", a spus ca nu doreste sa fim o piatra de moara pentru domnia sa si nici domnia sa pentru noi. Nu cred ca, vreodata, in istoria noastra, am fost piatra de moara pentru presedinte".