Moshemordechai.ro: Saturday Night Laiv, bre

La liberali continua manifestarile prilejuite de festivalul "Noi azi nu ne injuram deloc?". Acum, mai recent, se joaca scena din Romelu si Julietu. Tariceanu, ingenuncheat in fata alesului sau, s-a decis sa puna intrebarea hotaratoare, pe acompaniament de muzica la mandolina, behaita de Orban. I-a luat mana Crinului si privindu-l in ochi l-a intrebat:
- Stii de atata timp ce simt pentru tine... Spune-mi, vrei sa fiu chilimanul tau?
Emotionat peste masura de acest moment, Crin n-a mai asteptat caderea cortinii si a intrat direct in actul doi, cantand de unul singur corul liberalilor: "Noi suntem liberali si periodic ni se desprinde o aripa".
In timpul asta, senzuala doamna Campeanu, ca intotdeauna serafica, acoperita doar de un vaporos neglijeu, reinventa scena balconului, desertand oala de noapte si murmurand cu glas dulce si mangaietor delicata arie: "eu sunt o ministra, care e ministra, pen’ ca e ministra, care sunt ministra".
Pauza de publicitate:
Tu cat timp petreci zilnic cu Becali? Chilimanox, medicamentul tau pentru un tranzit parlamentar sanatos.
Videoclip pe muzica lui Andries:
Cea mai frumoasa zi/ Ar fi daca m-ai putea/ strivi
Convinsi ca guvernarea se rezolva de la sine, in virtutea regulii "daca esti fenechiu la toate materiile, intr-o buna zi o sa ai si tu chitoiul tau", liberalii au descoperit ca le-a mai ramas o singura integrama de rezolvat, 1 vertical din unspe litere: Presedintia. Ca au vorbit ei cu Ponta si s-au inteles, asa ca e stabilit, in 2014 o sa fie un presedinte liberal la Cotroceni. Daca au vorbit ei cu Ponta, e rezolvat, e batut in cuie, ce s-ar mai putea intampla? Astia doi ani pana la prezidentiale ei n-au alta treaba decat sa se decida care sa fie presedintele, pentru ca, nu e asa, au vorbit ei cu Ponta, au si protocol, deci nu mai sunt necesare alegeri, nu mai conteaza ce se intampla la guvernare, daca incepe a treia incaierare mondiala, daca da meteoritu sau daca ne inghite gauroiul negru cu par. E batut in cuie: un liberal o sa fie presedinte. Si o sa se dea cu masina cu girofar, sac-sac! Na-na-na-na-na si o sa aiba sepepeu si o sa faca poze cu Obama, sac! Si o sa primeasca aifon douasopt de la setese.
In timp ce liberalii se trag unul pe altul de elasticul de la chiloti, pesedistii, parolisti, onesti si de incredere, asa cum ii stim, l-au scos pe Oprescu la incalzire: "Sorine, ia fii tu simpatic la popor putin!". Iar Oprescu, in maieu si chiloti de velur, a facut tusti si a venit in fata poporului: "Bai, popor... am un umor..."
Doar Basescu s-a plictisit sa stea pe scari, la Cotroceni, cu sacosa in mana: "Bai, ma suspendati sau nu? Ca ma duc sa ma culc!". In rest totul e bine si frumos, ii dam inainte cu regionalizarea, acordul cu FMI, exploatarea gazelor de sist si toate porcariile pentru care i-am injurat pe Boc si Basescu. Pe care oricum nu-i mai injura nimeni ca s-a semnat un pact.
Pauza de ninsoare. Stop cadru cu santurile din A2. Prim plan cu Dragnea fiind ministru si pozand sexi la camera. Live de la filiala ICR din Cocoseni, cu marele poet local Hermenel Frangulea, promovand cultura romana turt, suta la suta pruna.
Transmisiune in direct cu un grup de monarhisti crestini, care militeaza pentru pastrarea orelor de religie, revenirea la monarhie si un campionat cu 16 echipe.
Interviu:
-Pe mine ma cheama Viorel si nu sunt de acord cu domnul Tariceanu!
- In ce privinta?
-In privinta la care nu-mi place ce zice care nu sunt de acord cu el ca noi am votat pentru schimbare si nici pana azi nu ne-a marit lefurile care ne-a promis.
-Dar unde lucrati?
-Sunt somer de doi ani.
Va multumim pentru atentie. Ati urmarit emisiunea "Ce e cu balamucul asta?". O emisiune sponsorizata de FMI. Vestimentatia prezentatorilor a fost asigurata de contribuabili