DeCe News: Mircea Badea vrea dizolvarea Parlamentului si alte alegeri

Realizatorul TV, Mircea Badea, spera ca presedintele Traian Basescu sa dizolve Parlamentul. El vrea sa vada ce scor va mai obtine USL la alegeri, fiind indignat de situatia politica actuala din tara.
"Eu sper sa dizolve Basescu Parlamentul si sa fie din nou alegeri, sa vedem cat mai ia atunci USL. (...) Pe mine ma intereseaza sa nu-si bata joc astia joc de votul meu. Este multa lume deranjata, pe buna dreptate, de faptul ca avem de-a face cu o bataie de joc, privind intentia lui Ponta de a coopta UDMR la orice, dar mai ales la guvernare", a spus Mircea Badea, joi, intr-o emisiune la Antena 3.
Badea a continuat astfel atacurile la adresa actualului Guvern, incepute chiar pe 9 decembrie, in ziua alegerilor parlamentare. El a spus duminica seara ca nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul Romaniei, dupa anuntul lui cu privirela o posibila colaborare a USL cu UDMR pentru guvernare.
"Linia trebuie sa se traga peste Ponta, care nu trebuie sa mai fie prim-ministru. Nu vad care e diferenta fata de Basescu. Urlam impotriva acestuia ca nesocoteste votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a facut aseara Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decat Basescu, votul popular care ii fusese incredintat", a scris Mircea Badea, pe blogul sau, potrivit Cotidianul.