BLOGUL ROXANEI IORDACHE: CONSILIERUL JURIDIC AL LUI BASESCU IL INVATA DEMISIA
Dan Sova, despre minciuna de impotent a lui Basescu, privind faptul ca nu poate demisiona, fiindca e suspendat - ministrul a zis-o la Antena 3, ar trebui s-o zica la TVR, ca de-aia platim televiziunea publica, nu ca sa-i ridice osanale in continuare decedatului politic Traian Basescu.
Ce-ai zice, Basescule, de faptul ca, un fleac, te-am ciuruit? Cu 7,4 milioane de voturi. Esti demis grav. Esti calcat in picioare. Esti Pa!
Uite ce zice Sova despre demisia cu privire la care il invata pe Basescu insusi consilierul lui juridic - privat acum, ca l-a dat afara de la Cotroceni presedintele Antonescu. Apropo, din ce bani plateste Basescu chiria la curticica si furajarea pentru curticei?
"Traian Basescu minte cu nonsalanta. Citez din domnul Bogdan Deaconu, din 'Constitutia comentata pe articole', unde Deaconu spune: 'pe toata perioada desfasurarii activitatii de suspendare si demitere a presedintelui, el are posibilitatea de a demisiona, iar procedura ia sfarsit si in trei luni se organizeaza noi alegeri pentru functia de presedinte'. Domnul Deaconu e un consilier bun, pe care Traian Basescu l-a avut aproape patru ani".
Cica, Basescu: Daca ma suspenda Parlamentul, demisionez in 5 minute! Maximum 5 ani.
Du-te, dar si lasa-ne! Sau stai, din partea mea. Ca iti agravezi situatia de-asa natura incat te vor aresta chiar procurorii tai pe care i-ai santajat si i-ai tracasat.