Blogul Roxanei Iordache : BASESCULE, DU-TE LA BALAMUC! TENTATIVE DISPERATE DE A-L SALVA PE RUS
Basescu a iesit la o declaratie de presa mai penibila decat oricand, scopul fiind salvarea lui Rus ca ministru, prin atacarea lui pentru prosti. Si atacarea chestorului de la Evidenta Populatiei, care si-a facut datoria. Si atacarea CCR, in esenta - judecatorii Curtii in mod sigur s-au prins ca ii ataca decompensat.
O tine cu masluirea referendumului si alte imbecilitati. Si ii ameninta pe primari! Cu inchisoarea.
A muscat sinistru la momeala. Sinistru. Mai prost decat oricand.
S-a luat de prostia pe care n-o pricepea femela de la B1, cum v-am semnalat in postarea anterioara. Sigur ca au dreptul la vot cetatenii romani de peste hotare, dar, psihopatule, n-au dreptul sa figureze pe lista electorala permanenta din tara.
A muscat mai prost ca oricand momeala!
Doamne, cat e de bolnav! Iarasi cu lovitura de stat si alte aberatii!
Si cu mascarada disperata de a incerca sa-l salveze pe Rus, atacandu-l. Ca despre asta a fost interventia. Despre asta si despre nimic altceva. Ba a mai fost si despre felatia Codrutei Kovesi. Ultima.
P.S. Maiii, plagiatorule! Demantelarea e termenul pe care l-ai preluat de la mine! Si nu-i singurul lucru, preiei multe, dar in gura ta totul se depreciaza. Si asculta ce-ti spun: Generatia mea are ultimul cuvant. Si mai mult, mult mai mult, poporul roman care n-are de-a face cu sistemul tau hot si asasin.
7,5 milioane iti spune ceva?
P.S. Un psihiatru voluntar, ceva?
UPDATE: Basescule, CRIN LA COTROCENI. Asta e moartea ta.