Blogul Roxanei Iordache: YESSS! OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN

Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. L-a batut de l-a jucat olteneste. Jubilez, marturisesc! Bucurati-va! E frumos si sanatos.
Imi pare bine rau de tot. Asta da, femeie!
Stiti prea bine ca sunt antifeminista, si ca simpatizanta de dreapta, detest criteriile cantitative si pledez pentru meritocratie. Despre asta-i vorba.
Olguta a meritat. S-a batut pentru nominalizare, pentru victorie, a crezut in ea, chiar daca in urma cu foarte putina vreme nici chiar mama ei nu credea ca ar avea sanse reale. Si nimic nu poate fi mai demobilizant decat scepticismul mamei, chiar daca e pentru protectia ta (preventie contra dezamagirii).
Olguta s-a batut cu tenacitate si credinta in biruinta, desi nici politic nu a prea fost sustinuta - mai puternic a afirmat sansa ei de victorie Crin, decat Ponta, cand au fost la Craiova.
Si pentru ca s-a dovedit competitiva in ciuda tuturor obstacolelor, a avut sustinerea celor care in momente electorale conteaza decisiv: suporterii. Alegatorii. Si nu-i intamplator ca au sustinut-o spre victorie baietii din galeria alb-albastra. Si-au dat seama ca numai o femeie ca ea poate lupta eficient contra mafiei care le-a retrogradat echipa.
Olguta a fost imbracata cu tricolul Universitatii Craiova si infasurata in steagul unei echipe care merita sa revina (mi-ar fi dor si de FC Arges, dar acolo sunt doar barbati blazati, doi pesedisti monotoni ).
Ceea ce m-a incantat a fost ca l-a calcat in picioare pe Solomon. Unul din chipurile marlaniei care a guvernat, devastator, Romania. Si inca este la putere, prin comandantul ei suprem. Cel cu apelativul de pasarica. Si tiganca imputita. De cort a fost si campania lui Solomon contra Olgutei. Tipica grobianului care considera ca daca are altfel de organe, merita din oficiu sa fie la comanda. Olguta l-a scopit in bataie.
Multumesc, Olguta, pentru ca prin victoria ta ai revansat, simbolic, umilinta la care au fost supuse doamnele, femeile cinstite din Romania, prin promovarea unor pipite si, totodata, prin jignirile care le-au fost aduse din partea mutantilor basisti! Si nu numai.
Bravo, fata mosului!
Iti urez, azi, urmatoarele:
Fetita ta sa creasca mandra de tine! Sa faci totul pentru asta. Deci, pentru oameni - acum, pentru oltenii tai.
Sa n-ai odihna pana ce nu faci JUSTICE FOR CRAIOVA! Ai facut-o politic. Trebuie si in plan fotbalistic!
Sa dovedesi ca se poate spulbera mafia, crima organizata. Inainte de alegerile din 2008 - in care a fost reales - Solomon declara ca nu se poate face nimic impotriva clanurilor tiganesti, ca e o fatalitate ca interlopii sa faca legea in Craiova. A declarat-o textual (dupa una din bataliile sangeroase intre antisociali).
Ai dovedit ca poti castiga o batalie politica grea: poti sa dovedesti ca se poate castiga batalia pentru viata normala a oamenilor, pentru convietuirea in limitele legii. Obliga-l pe ministrul de Interne sa destructureze clanurile care au fost tolerate vreme de 22 de ani, in diferite scopuri si mereu in detrimentul oamenilor cinstiti!
Datoria omului politic e sa protejeze cetatenii de crima organizata, nu sa colaboreze cu ea. Fie si prin lasitatea de a nu o deranja.