Blogul Roxanei Iordache: DE-ALDE RUS SA FACA DOVADA CA N-A FACUT BLAT CU BOC

Pe plan national, a fost OK ca purtatorul de cuvant al Internelor, Marius Militaru, a anuntat, ieri, cu promptitudine porcariile electorale. Şi chiar s-au produs arestari.
Gurile rele zic insa ca aceasta atitudine a fost un exces de zel al ministrului de Interne, sepia care sa acopere caracatita. De la Cluj.
PSD a cerut renumararea voturilor din Cluj, anumite sectii - initial, presedintele judetean ales al Clujului, Horea Uioreanu, isi exprimase opinia ca s-ar putea cere chiar renumararea generala sau anularea voturilor din sectiile-problema. Apropo, mult mai relevant e ca l-a batut Uioreanu pe Tise. Cred eu.
Croitorasul cel viteaz a recuperat voiniceste ceea ce in nici o alta democratie decat Somalia sau asa ceva nu se poate intampla.
Totusi, clujenii nu pot fi atat de tampiti. Ca dovada, ca jumatate cel putin au votat ca oamenii normai - adica, morali, fiindca se presupune ca fiinta umana are dimensiune morala. Marius Nicoara a castigat, de fapt, asa cum si Geoana a castigat, nu Basescu.
E clar furaciune. De-alde Rus are ocazia sa demaste frauda. Sau sa ramana cu tinicheaua blatului cu Boc. Pana si "geopolul" lui de-alde Gusa concedea, aseara, victoria liberalului. Deci, toate sondajele il dadeau castigator. Iar ca sa recuperezi in cateva ore peste 15 procente aiasta nu se poate decat daca ai buletinele gata votate, ca in 46 si doar le inlocuiesti, pentru care ceri, ca desteapta de Udrea, sa nu asiste presa la despuiere. A urnelor.
In final, sa va spun ceva: cu tot regretul pentru Nicoara (dar n-ar fi nici o nenorocire sa revina in Parlament, inclusiv dupa alegerile parlamentare , indiferent de rezultat, oricum e catastrofal pentru PD-L - si pentru Basescu.
Dar letal de-a binelea ar fi sa iasa Boc. Lasati-l sa castige, ne distram cu ei!
Voi reveni cu explicatii, intr-o postare ulterioara. Cat de repede. Desi cred ca v-ati prins deja.