Flasnetele de la PD-L reapar. Ceea ce va insemna detonarea emisiunilor si scaderea sub nivelul marii a audientei televiziunilor care ii invita, principala tinta fiind Antena 3. Au fost disperati ca prin prostia fara margini pe care si-au administrat-o prin "embargoul" la adresa Antenei 3 n-au facut decat sa-i tripleze audienta, iar ei, sa alunece vioi spre neant.
Regimul Basescu mai are doar un scop in viata, propria supravietuire, pentru care obiectivul e, cum se stie, limitarea procentelor USL, in asa fel incat Basescu nesuspendat sa se dea iarasi jucator dupa alegerile parlamentare.
Ceea ce nu mai tine, din mai multe motive (e weekend, deci, cu alta ocazie vorbim despre ele). Revenind, tot ce le-a mai ramas de facut e sa enerveze oamenii la maximum, in asa fel incat sa inchida televizorul sau sa schimbe postul.
De mai multa vreme au in plan invadarea Antenei 3, ca sa-i distruga audienta si impactul. Cred ca sunt foarte multi cei care vor proceda ca mine, adica sa schimbe postul sau sa inchida televizorul cand apar hoare de-alde Spanu, Visan si ceilalti setati la marele tupeu.
Data fiind idiotenia numita CNA, asa cum e audio-vizualul reglementat in Romania, e previzibil ca lighioanele PD-L vor arunca in aer emisiunile. Moderatorii si ceilalti invitati ar trebui pur si simplu sa-i ignore. Sa-i lase sa vorbeasca singuri, sa debiteze toate aberatiile, nimeni sa nu intre in jocul lor, ci sa angajeze dezbatere pe tema/temele emisiunii. Flasnetele sa macine in gol.
Iar noi sa radem de prostia lor.