Antena3.ro: Cezar Magureanu, senator neafiliat: Decid cum votez la motiune dupa ce ma consult cu vicepresedintele PNL

Senatorul neafiliat Cezar Magureanu a declarat, marti, ca va fi prezent la dezbaterea motiunii de cenzura si ca va decide care va fi votul sau dupa ce se va consulta cu vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu, informeaza Mediafax.

"Voi vorbi cu Dan Radu Rusanu si ma voi consulta cu el. Pana joi seara voi sti cu cine votez", a spus Magureanu, intrebat cum va vota la motiunea de cenzura a opozitiei.
El a precizat, pe de alta parte, ca va fi prezent la dezbaterea motiunii.
"Cetatenii m-au ales ca sa votez, nu ca sa stau acasa", a spus Magureanu.
Senatorul Cezar Magureanu a anuntat, in 10 aprilie, in plen, ca demisioneaza din UNPR si ca ramane senator independent. Anterior, Cezar Magureanu a fost membru PNL, iar apoi membru PDL.
Luni seara, opozitia putea miza, potrivit situatiei din Parlament de la acel moment, pe 221 de voturi, din cele 231 de voturi necesare pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.
USL a depus, saptamana trecuta, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Motiunea de cenzura, intitulata. "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.
Motiunea de cenzura a fost citita luni seara in plenul Parlamentului, iar vineri, incepand cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea si votul.