EVZ.ro : Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid

Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune. Seremi a spus ca a avut un conflict cu presedintele Senatului, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca vrea "sa distruga partidul".
Potrivit deputatului, conflictul a izbucnit in 29 martie, cand Vasile Blaga s-a aflat la Oradea si cand a avut loc o reuniune a Colegiului Director al filialei, la care fostul secretar general al partidului i-a reprosat ca nu conduce bine organizatia.
"Blaga a venit cu gandul direct ca n-am facut nimic, dar niciodata nu s-a mai intamplat, ca acum, sa avem, cu 30 de zile inainte de inceperea campaniei, lista candidatilor la primarii si la consiliile locale finalizata in proportie de 95 la suta", a spus Seremi.
"Mie imi pare rau ca Blaga vrea sa distruga partidul si cred ca Boc a fost fraier ca i-a dat pe mana coordonarea campaniei pentru alegerile locale. Am chiar dubii ca Blaga doreste binele partidului. Cred ca nu doreste un scor foarte bun pentru PDL, pentru ca atunci nu ar mai fi un congres extraordinar", a mai spus Seremi, care a precizat ca a primit oferte de a se inscrie in mai multe partide, dar deocamdata "analizeaza problema".
Deputatul Stefan Seremi a anuntat, marti, ca a demisionat din functia de presedinte al PDL Bihor si va ramane simplu membru de partid, motivand ca nu se intelege cu Radu Tirle, presedintele Consiliului Judetean Bihor, revenit in partid de la PNL.