Cotidianul informeaza : Ucigasul Coafor: violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile

Date incredibile legate de criminalul de la coafor. Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Atacatorul de la coafor detinea o arma cu calibrul 9 mm, care fost recuperata. Extrem de interesant este faptul ca un sofer de ambulanta, cum este el prezentat de MAI avea O ARMA LETALA. Or, portul de arma letala se confera strict magistratilor, procurorilor, si politistilor care dezvolta misiuni ce pot pune viata si integritatea sa in pericol. Raportandu-ne insa la fostul loc de munca al lui Vladan, Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, aceasta este o unitate extrem de discreta a MAI, cu legaturi directe cu Serviciile d eProtectie Interni ale MAI, celebra doi si-un sfert. Probabil datorita dosarelor penale pentru violenta pe care Vladan le-a avut si pe care le prezentam mai incolo, ucigasul a fost trecut pe linie moarta si pus sofer la demnitarii MAI. Numai ca permisul portarma i-a ramas, iar ARMA LETALA care a ucis doua persoane nu i-a fost retrasa.
In aceste conditii nu mai pare deloc curioasa incredibila desfasurare de forte de la locul masacrului: seful Politiei Romane, prim procurorul de pe langa Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Vladan nu era un simplu agent care a ucis din gelozie ci un personaj extrem de dubois, posibil membru al Serviciilor, trecut pe linie moarta, si uitat cu arma letala in dotare.
Deosebit de interesanta este si schimbare anumeluio lui Vladan. Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE. Potrivit Judecatoriei sectorului 4 criminalul avea 5 dosare penale si unul civil (vezi mai jos). Dovada faptului ca VLADAN GHEORGHE e una si aceeasi persoana cu GEORGE VLADAN reiese din dosarul
2447/4/2007 Inregistrat in data de: 02.03.2007 Obiect dosar: pretentii Materia juridica: Civil unde, la parti apare VLADAN GHEORGHE : Parat si sotia VLADAN FLORINA : Parat.
Or, in dosarul de divort 32852/4/2011 Inregistrat in data de: 20.12.2011 Obiect dosar:divort FARA COPII Materia juridica: Minori si familie Stadiu procesual: Fond apar ca partii: VLADAN FLORINA : Reclamant, VLADAN GEORGE : Parat.
E vorba de una si aceeasi persoana: VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE, CASATORIT CU VLADAN FLORINA, CU CARE S EAFLA IN DIVORT
Iata dosarele penale ale lui VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE
7802/4/2009, lovire sau alte violente (VLADAN GHEORGHE : Parte vatamata, ROJNITA AUREL : Inculpat)
Solutie: In baza art. 180 alin. 2 C.pen. rap. la art. 63 alin. 3 teza finala C.pen. condamna pe inculpatul Rojnita Aurel la pedeapsa de 1.000 lei amenda penala pentru savarsirea infractiunii de lovire. Constata amenda penala partial achitata pentru suma de 600 lei, inculpatul urmand sa achite diferenta de 400 lei. Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. 63ยน C.pen. referitoare la inlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa inchisorii in ipoteza neplatii cu rea credinta a amenzii stabilite. In baza art. 14 C.pr.pen. rap. la art. 346 C.pr.pen. si art. 998 C.civ. admite in parte actiunea civila formulata de partea vatamata Vladan Gheorghe. Obliga inculpatul la plata catre partea vatamata a sumei de 102,2 lei cu titlu de daune materiale si a sumei de 1.000 lei cu titlu de daune morale.
4267/4/2009 plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) -
1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art. 180 C.p.) art. 180 al. 1 C.p. (VLADAN GHEORGHE : Parte vatamata, ROJNITA AUREL : Inculpat)
Solutie: Atasat la dosarul nr. 7802/4/2009
1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art. 180 C.p.) art. 180 al. 1 C.p. (STANCIU DORU MIHAIL : Parte vatamata, VLADAN GHEORGHE : Faptuitor)
Solutie: Prin incheierea din 28.04.2006 dosarul a fost conexat la dosarul 10291/4/2005.
13215/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STAN MARINELA : Parte vatamata
VLADAN GHEORGHE : Faptuitor), solutie: In baza art. 11 pct. 2 lit. b C.p.p. rap. la art. 10 lit. h C.p.p. cu referire la art. 132 C. pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor)
10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL : Parte vatamata
VLADAN GHEORGHE : Inculpat), solutie: In temeiul art. 11 pct. 2 lit. a raportat la art. 10 lit. a Cpp achita pe inculpatul VLADAN GHEORGHE pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, insulta si loviri sau alte violente, prev. de art.193, 205 si 180 alin 2 C pen in data de 31.12.2004 impotriva partii vatamate STANCIU DORU MIHAIL. In baza art. 11 pct. 2 lit. a rap la art 10 lit. a Cpp achita pe aceeasi inculpat pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, insulta si loviri sau alte violente, prev. de art.193, 205 si 180 alin 2 C pen in data de 18.03.2006 impotriva aceleiasi parti vatamate."
Ce incearca din rasputeri sa musamalizeze MAI?
Cum de o persoana violenta si cu dosare penale avea port de arma letala?
Cum de o persoana care isi amenintase sotia de mai multe ori detinea cu acte in regula o arma letala?
Ce rol avea VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE in Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor si apoi cum a ajuns soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu?
Va raspunde vreunul din superioprii sai pentru toate acestea?
Va demara MAI O ancheta in acest sens?
Cel mai important, cand se vor cunoaste rezultatele eventualei anchete?
Agentul Gheorghe George Vladan, conform datelor de la Ministerul Administratiei si Internelor, are o avere extrem de frumoasa, in pofida salariului sau din 2010, de 1666,66 lei pe luna. Impreuna cu cea care i-a fost sotie are nu mai putin de trei autoturisme: un Mercedes Benz din 1996, un Smart din 2003 si un Renault Megane din 2006. Vladan figureaza ca agent la Centrul Medica de Diagnostic si Tratament Ambulator "Dr. Nicolae Kretzulescu". Cea care i-a fost sotie era si salariata la S.C. Igiena S.A. dar avea si un coafor, pe o firma inregistrata in sectorul 4. Localul coaforului in care a avut loc asasinatul nu ii apartinea defunctei Florina. Cei doi soti, care aveau impreuna un copil, Cristian-Bogdan, student, detin si doua case, din care una de 180 de metri patrati.
Anterior, Vladan a lucrat la. O perioada a fost soferul fostului subsecretar de stat in MAI, Florin Melciu. "Nu imi explic ce a facut, avand in vedere ca a avut un comportament exemplar si nu a avut nici o problema de disciplina. Erau doi oameni extraordinari".
(preluare de la ftr.ro)