Pesurse.ro informeaza : Echipa Udrea pentru Bucuresti - Ce candidati propune PDL pentru Bucuresti

Elena Udrea isi joaca una din ultimele carti in politica mare. Incearca din rasputeri sa gaseaca candidati cat ce cat breji cu care sa poate iesi in lume cat de cat. Potrivit surselor noastre, candidatii sustinuti de PDL Si UNPR ar urma sa fie urmatorii:Theodor Paleologu, la Sectorul 1,Niculae Ontanu la Sectorul 2, Liviu Negoita la Sectorul 3, Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4, Stefan Pirpiliu la Sectorul 5 si Cristian Poteras la Sectorul 6. Candidatul pentru Primaria Generala urmeaza sa fie stabilit pana in 15 martie sustin surse din cadrul PDL Bucuresti.
Evident ca sanse reale sunt doar la Sectoarele 2 si 4. La Sectoarele 3 si 6 PDL va avea o lupta grea de dus cu reprezentantii USL, iar la Sectoarele 1 si 5 nici nu viseaza cineva din tabara democrat-liberala.
O problema mare au PDL si UNPR pentru primaria Municipiului Bucuresti. Nimeni nu pare dispus sa isi sacrifice cariera politica pentru o candidatura sortita esecului din start. "In cel mai rau caz Elena ar puteafi obligata sa candideze si sa isi asume apoi ea tot ce decurge din esec!", a declarat pentru pesurse.ro unul din prim-vicepresedintii PDL.