Cotidianul informeaza : Ponta: Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere

Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA
Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
Ponta a anuntat ca autoritatile americane au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere. "Si cred ca este un mesaj de asteptat din partea SUA", a spus Victor Ponta, presedintele PSD si, totodata, copresedinte al USL.
Luni, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va pleca in cursul zilei in SUA, insotit de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.
Ponta a precizat ca vizita sa in SUA a fost discutata cu ambasada SUA la Bucuresti si cu ambasada Romaniei la Washington.
"Nu e nici vizita de placere si nici nu e prin cine stie ce alte structuri, ci prin ambasada SUA si Ambasada Romaniei la Washington", a spus atunci Ponta.
El a precizat ca vizita a fost planuita de foarte mult timp.
Apropiati ai liderului PSD sustin ca Ponta ar urma sa aiba intalniri cu sefii de cabinet ai vicepresedintelui Joe Biden si ai secretarului de stat, Hillary Clinton.
Initial, Victor Ponta trebuia sa fie insotit in vizita in SUA, de presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL.
Seful liberalilor explicat, la Antena 3, ca el este cel care a renuntat sa mai mearga impreuna cu Ponta in vizita in SUA, desi, initial, era stabilit sa calatoreasca impreuna.