INPOLITICS : Si totusi, Udrea la Primaria Generala

Sociologul Bruno Stefan, seful institutului BCS si apropiat al PDL, pentru care a lucrat in unele campanii, arunca pe piata o informatie-bomba, potrivit careia Elena Udrea isi pregateste candidatura la Primaria Generala a Capitalei.
Prezent aseara in studioul B1TV, Bruno Stefan, cel care a lucrat pentru PDL la campania lui Adriean Videanu, in 2005, pentru primaria generala, a dezvaluit ca "Elena Udrea se pregateste pentru Primaria Capitalei, trebuie sa se pregateasca pentru asa ceva destul de bine. Toata lumea o asteapta, ca n-au alti candidati".
El a mai spus ca, prin recenta debarcare a tuturor ministrilor PDL din guvern, acestia au fost transformati in baroni, in perspectiva alegerilor locale: "Este un lucru extraordinar, i-au transformat in baroni. Acei baroni care erau baroni nationali se vor duce in teritoriu ca baroni si ei vor juca un rol colosal. Ei, ii arunci in teritoriu pentru organizarea alegerilor locale, pentru ca asta este elementul cheie al unui partid. Daca n-ai primari, nu castigi la Parlament mai nimic" a explicat sociologul.