Cunoscut ca un om deosebit de sociabil, Christian nu si-a uitat prietenii - chiar virtuali - mai ales in aceste zile cand este cunoscut faptul ca semenii nostri cad in butoiul cu melancolie.
Postari ca cel mai bun film de Craciun, colinde cantate de Elvis Presley (preferatul lui Christian), Paula Seling sau Mariah Carey, urari pentru C(h)ristiani si C(h)ristiane, sfaturi pentru o noapte luminoasa ori chiar cereri de binecuvantare catre Dumnezeu, au facut ca personalitatea online a lui Christian Ciocan sa fie apreciata profund si in aceasta mare sarbatoare.
Nu au lipsit, asa cum ne-a obisnuit, nici "confidentele", absolut firesti pentru orice om de bun-simt: "Piftii, caltabosi, carnati, sarmale, friptura. Toate din porc.Si toate facute acasa. La mine acasa, in Drobeta Turnu Severin", urmate de "Craciun Fericit!.
De departe insa mesajul "Dragi Prieteni, In seara de Ajun, de acasa - de la mine - din Drobeta Turnu Severin, va transmit un gand crestinesc: Sa fiti sanatosi! Si sa va mearga bine! Christian" a obtinut cele mai multe aprecieri - 315 - si comentarii - 135.
Cunoscut ca fiind un om credincios, Christian nu a omis nici de aceasta data Sinaxarul, pentru ziua de 25 Decembrie - praznuirea Nasterii celei dupa trup a Domnului Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Aceleasi ganduri au fost postate si pe cealalta pagina a lui Christian Ciocan, http://www.facebook.com/pages/Christian-Ciocan/148868851825609, "pagina mea asociata. Si singura. Creata din respect pentru voi si pentru cei care nu au primit inca raspuns la solicitarea de a-mi deveni prieteni pe aceasta (limita este de 5000). Postarile - uneori - difera, dar completeaza. :)"
'http://m.ak.fbcdn.net/profile.ak/hprofile-ak-snc4/203508_148868851825609_4807067_n.jpg'
Pentru toate acestea, prietenii sai i-au transmis lui Christian Ciocan sute de mesaje si ganduri de Craciun.
Pe pagina de Facebook a lui Christian Ciocan, http://www.facebook.com/profile.php?id=100000359058614, prietenii acestuia si-au facut simtita - din plin - prezenta!