Senatorul ILIE SARBU l-a interpelat pe Emil Boc, Prim Ministrul Romaniei. Obiectul interpelarii: Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie

Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
In 1996 a fost condamnat de Tribunalul Mures la 1 an si opt luni de inchisoare cu suspendare, iar Curtea de Apel Targu Mures la doi ani si sase luni cu executare. Curtea Suprema de Justitie l-a condamnat definitiv, in recurs, in anul 1999, la cate doi ani de inchisoare pentru fals material in inscrisuri oficiale si pentru complicitate la fals material, insa a fost gratiat. In 1998 a provocat un grav accident de circulatie intrand cu masina pe contrasens. A fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in 2001 si condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia pentru vatamare corporala din culpa la opt luni de inchisoare in decembrie 2003. In 12 iunie 2009 Tribunalul Targu Mures a dispus reabilitarea judecatoreasca a acestuia dupa mai multe cereri respinse, deoarece nu indeplineau conditiile legale.
In speranta ca veti intelege perfect situatia lipsita de morala in care se afla seful RAR Timis, va solicit, domnule prim-ministru, sa-mi transmiteti masurile concrete pe care le veti lua in cazul sau.