AGERPRES informeaza: Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL
Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti".
"Motivele sunt foarte simple. Neintelegerile din cadrul organizatiei locale, unde, asa cum am spus la toata lumea, democratia a murit. Acolo, PDL s-a transformat intr-un partid de surdo-muti. Nimeni nu asculta pe nimeni si nimeni nu are voie sa vorbeasca. Eu sunt de acord sa existe o disciplina de partid care trebuie respectata, vorbim totusi de principii democratice. (...) Ori la noi, la Galati, nimeni nu conteaza, in afara de Mircea Toader", a declarat Boldea.
El a mai spus ca nu e un repros pe care il aduce liderului organizatiei PDL Galati, ci ca pur si simplu nu se mai regaseste acolo. "Am candidat in 2008 in ideea ca voi face ceva din functia de deputat, sa ajut oamenii. Desi suntem la guvernare, nu am voie sa deschid gura si atunci imi vad de drumul meu. Eu sunt avocat. Acolo exista niste principii pe care le respectam cu totii, ori la partid, desi exista un statut, nu se respecta nimic, la Galati cel putin", a mai afirmat deputatul. Despre o decizie a sa privind un alt grup parlamentar in cadrul caruia intentioneaza sa activeze, Boldea a mai spus ca momentan ramane independent.
Intrebat inainte de sedinta BPN al PDL daca are cunostinta despre demisia lui Mihail Boldea din partid, deputatul Mircea Toader, liderul organizatiei PDL Galati, a declarat ca acesta nu l-a anuntat cu privire la o astfel de decizie. "Nu m-a anuntat nimic. Cu Boldea am vorbit ieri, dar nu mi-a spus nimic. Dar a anuntat demisia?", a declarat Mircea Toader. La randul sau, prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, la finalul sedintei BPN al PDL, ca in ceea ce priveste demisia lui Mihail Boldea, la nivelul conducerii partidului exista discutii pe acest subiect, nedorind sa confirme clar daca s-a luat act de demisia deputatului de Galati.