Blogul Roxanei Iordache: CIRC. FACHIRUL REVOCAT, PD-L VICTIMIZAT. SI INVERS

Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
Fachirul Lazaroiu cu cuielele lui e trimis in visata Patagonie de catre Boc, care se face purtator de cuvant al indignarii PD-L impotriva ministrului demis al Muncii, indignare jucata cu zel (sigur ca masa de manevra presteaza sincer).
Se incearca victimizarea sociologului psihopat, ca sa i se puna covorul rosu catre Balaceanca, unde va resuscita, impreuna cu fata cu vanzarile anterioare, pe Alba-ca-Zapada.
De fapt, nu-i de ras, Doamne-fereste! Va dati seama cum aratau intrevederile consilierului Lazaroiu cu presedintele Basescu? Tel maitre tel valet. Tare trebuie sa se simta bine impreuna.
Deci, sa le facem o rezervatie. Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte. Si din zare, Basea, tagadam-tagadam-tagadam, pe calul alb! Sa salveze ce se mai poate salva.
Ca smintitii astia n-au evident nici o alta scapare decat sa li se constate lipsa de discernamant. Si data fiind psihopatia, sa execute pedeapsa dupa gratiile spitalului, nu ale penitenciarului.

P.S. Unii care cred ca-i pe bune sau profita de faptul ca unii cred ca-i pe bune chiar scot crampoanele sa se razbune. Cum facu Frunzaverde care il facu varza pe Lazaroiu, nulitate absoluta si in plus, Voinescu intra in direct la Antena 3 ca sa-si etaleze gelatina in loc de coloana, anume ca sa vedem daca Basescu accepta remanierea.
O opozitie cu un IQ minimal i-ar spulbera pe astia. Acum. Oricum sunt terminati. Asemenea hal de poale-n cap vor fi exact perceptia publica, a publicului pe care l-au format. Sa se sature! Deci Alba-ca-Zapada e decedata ante portas. PD-L e doar prezervativul spart.
Era previzibil ca Basescu o va accepta pe Sulfinica la Munca, fiindca e muncitoare si mai ales, deoarece o contracandideaza la femeile PD-L oama lui draga Stolo, care este rivala blonda a Udrei vopsite la sefia PD-L.In plus, dupa Lazaroiu, femeie fiind si de departe singura neprostituata fizic din stabiliment, se mizeaza pe faptul ca va fezanda sindicatele si va prosti oaresce pensionari.
Deci, draga Crin, domnule Antonescu, nu stati sa va radeti de situatia grotesca, striveste-i cat sunt toti in furnicar! Ca poti. Nici nu-ti trebuie cine stie ce eforturi. Doar sa vrei. O faci din poignet. Si vezi ca Basescu iarasi vrea sa va duca de nas, fiindca a furnizat o remaniere cu care Leonard Orban sa poata fi inclus in guvern la pachet, eludandu-se schimbarea structurii guvernului.