CorectNews.ro informeaza : Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa
O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat. Jurnalistii au reusit totusi sa afle despre el ca are un comportament ciudat, ca e somer si face pe soferul sotiei sale, Cristina Udrea, mentionata drept secretar executiv al organizatiei PDL sector 6.
Dupa cum a explicat sefa sectiei Politic de la Antena 3, Adriana Dutulescu, ca existenta fratelui Elenei Udrea a fost descoperita de jurnalistul Ionut Cristache. "Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci cand a facut un reportaj in Suceava, acolo unde au trait bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu stiau despre existenta acestui frate al lui Udrea", a aratat ea. Vrand sa afle mai multe, echipa Antenei 3 a mers in cartierul Drumul Taberei din Capitala, acolo unde Elena Udrea este deputat, si l-au gasit pe fratele ministrului Turismului, care i-a atacat pe jurnalisti. "Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleaca in fiecare dimineata de acasa, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea si, apoi, el se intoarce acasa", a precizat Adriana Dutulescu. Ea a mai aratat ca pe site-ul PDL sector 6, apar fotografii cu Elena Udrea si cumnata sa, Cristina Udrea. In plus, si la avizierul PDL sector 6, apare numele Cristinei Udrea, care este mentionata secretar executiv al organizatiei PDL sector 6. "O doamna de acolo i-a spus colegului meu, Ionut Cristache, ca Udrea Cristina este si consilier al Elenei Udrea", a mentionat Dutulescu.
Potrivit acesteia, desi Adrian Udrea nu are un serviciu, el conduce o masina destul de scumpa. Fratele Elenei Udrea a avut impreuna cu sotia o firma de comert pe care au desfiintat-o in 2008, iar acum cuplul o firma pe numele fetelor sotiei. Firma de IT are o cifra de afaceri de 6.000 de lei si pierderi de 9.000 de lei.
Nici Adrian Udrea si nici sora sa, Elena, nu le-au oferit jurnalistilor declaratii. Singura care a vorbit cu presa a fost cumnata ministrului Dezvoltarii, care a sustinut ca nu exista nicio legatura intre cariera ei politica si Elena Udrea.