Roxana Iordache publica pe blog articolul "ADINA VALEAN, CEL MAI TARE PARLAMENTAR EUROPEAN. TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM"
Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European. Ca dovada, 90% din initiativele pe care le-a sustinut au fost adoptate.
Colegii europeni au acum ocazia sa-si formeze impresia ca suntem o natie de extremisti, intre cea mai slabuta eurodeputata si cea mai tare.
Ce te faci ca televiziunile noastre prefera, ca de obicei, derizoriul si in afara de o stire fugitiva n-au difuzat nimic. Inclusiv televiziunile de stiri, pentru care succesul Adinei trebuia sa fie stirea zilei si tema principala de dezbatere. Daca ne-ar interesa cu adevarat modelele.
Dar si Realitatea TV si Antena 3 prefera falsele modele, impostura, scandalul. Isi compromit singure emisiunile reusite, alternandu-le precumpanitor cu teme de mana a doua si spectacole de vorbe, prin care fac agenda regimului Basescu. Iar invitatii seriosi sunt trasi in jos de "parteneri" de mahala. La fel cum Basescu ne-a tras pe toti in jos, cum observa Crin, atunci cand a refuzat sa comenteze mai mult decat prin faptul ca e o cazatura. Dar in cazatura, ne trage cu el, cum trage betivul fata de masa cu tot ce-i pe ea si murdareste mesenii . Finalitatea propagandistica fiind inducerea subliminala a impresiei ca "toti sunt(em) la fel".
Daca am vrea sa ne raportam la repere, atunci am puncta diferenta de esenta si astronomica intre Adina Valean si femelele de la PD-L. Daca am vrea sa promovam criteriile de valoare, n-am sta sa dezbatem dupa false criterii sau sa ne veselim ca avem din ce sa facem emisiuni de scandal.
Tampeniile debitate de EBA sunt mediatizate pana la refuz. Mahalagismele Udrei, de asemenea. Miorlaielile Ralucai Turcan, ifosele Andreei Paul Vass, grohaielile Borfetei si alte prostii tupeiste ale celorlalte fate, cum le-a numit Vasile Blaga, tin capul de afis.
Iar asta seara, in loc de Adina Valean, este invitat a mia oara Vadim Tudor, la Razvan Dumitrescu, care isi compromite statutul profesional riscand sa se transforme in baiat de mingi al unui impostor imund, cantaret al lui Ceausescu si slujitor al regimului Basescu chiar daca n-ar fi decat prin mediatizarea lui obsesiva ca adversar dezaxat. Emisiunea de asta seara este pe tema acuzatiei ca ar fi furat 40 de mii de euro de la un subordonat. Precis se va da victima a lui Basescu, pentru a compromite cu spume la gura ideea de opozitie fata de Basescu. Despre asta-i vorba.
Profesionisti ca Adina Valean n-au cautare pe sticla in Romania. In fond, n-a reusit decat sa fie cel mai influent europarlamentar, in loc sa-si arate chilotii.