DeCeNews informeaza: Christian Ciocan a ajuns la spital
Surse medicale declara ca in urma cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitala. De 7 luni, comisarul Christian Ciocan a fost retras de pe micile ecrane, se afla sub un stres ingrozitor din cauza antipatiei pe care i-o poarta seful sau de la capitala, iar apropiatii acestuia spun ca purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei trece printr-o perioada dificila.
Popularul "speaker" al Politiei nu este iubit de noua conducere a Politiei Capitalei, mai precis de chestorul Lucian Guran. Acesta a declarat ca Biroul de Presa al Politiei Capitalei se va desfiinta. Situatie in care comisarul Christian Ciocan, seful acestui birou si imaginea oficiala a Politiei Capitalei din ultimii ani, risca sa fie disponibilizat.
Politia Capitalei este singura institutie din cadrul Ministerului de Interne, din tara, care desfinteaza postul de purtator de cuvant. "Nu am cunostinta, nu inteleg si nu comentez. Sunt prea mic pentru o stire atat de mare, il las pe bunul Dumnezeu sa o faca!", a declarat comisarul Ciocan.

Christian Ciocan, speaker la Bruxelles

Aceasta decizie este cel putin curioasa deoarece Christian Ciocan are o pregatire vasta in comunicare, cunostiinte ce ii sunt mai mult recunoscute in afara tarii decat in Romania.
Christian Ciocan s-a numarat printre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare la Bruxelles. Comisarul a fost invitat personal de catre Presedintele EACD - Dr. Herbert Heitmann ca specialist in comunicare si ca membru cu drepturi depline al Asociatiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD). Christian Ciocan face parte din aceasta asociatie inca de la inceputul anului 2010.
Politistul roman a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand diverse companii.
De asemenea, Christian Ciocan Cartea a lansat si cartea "Purtatorul de Cuvant si Comunicarea Eficienta. Politie si Mass-Media". Cartea este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Totodata, cartea face referire si la experienta altor organizatii - NATO si Politiile din Los Angeles si Chicago.