Pippa Middleton a dezvaluit care este secretul sau pentru mentinerea siluetei pentru care este invidiata incepand de la nunta surorii sale cu printul William.
Sora ducesei de Cambridge a marturisit ca face sedinte saptamanale de Pilates pentru a se mentine in forma, acestea ajutand-o sa isi imbunatateasca stabilitatea si tinuta.
Intr-o declaratie postata pe site-ul salii la care face exercitiile Pilates, Pippa a scris ca aceasta activitate a devenit o necesitate saptamanala si ca reprezinta pentru ea o evadare minunata din stilul de viata aglomerat pe care il are la Londra.
"Indiferent daca este 7 dimineata sau 7 seara, intotdeauna plec simtindu-ma calma si revigorata. Incepand cu tehnicile de respiratie, tonifierea muschilor, pana la flexibilitate si relaxare, sedintele mele de Pilates au devenit o necesitate saptamanala si ma mentin in forma, fericita si plina de energie", a scris Pippa pe site-ul salii, relateaza Mediafax, citand dailymail.co.uk.
Sora lui Kate Middleton a dezvaluit si faptul ca exercitiile au ajutat-o sa isi stapaneasca emotiile dinaintea nuntii regale. Pippa, care a fost intotdeauna o fana a sportului, alterneaza exercitiile Pilates cu inot, jogging, tenis si schi.