Cotidianul.ro informeaza: Corlatean: Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea. Este vorba de participarea lui Marian Vanghelie la inaugurarea unui nou proiect girat de ministrul Udrea, referitor la cartierul de locuinte din Prelungirea Ghencea.
Marian Vanghelie a declarat, in apararea sa, ca "este un pas spre normalitate ca ar trebui depasit ca banii sa se duca doar spre primarii guvernului". De asemenea, Marian Vanghelie a sugerat, din nou, ca Sorin Oprescu, primarul general, are o intelegere politica cu PDL, si de aceea nu l-a sustinut.
Titus Corlatean, prezent in studio, alaturi de Corina Dragotescu, a spus: "In tara lui Basescu nu mai sunt surprins de nimic. Din punctul de veder al edilului, sunt considerente, iar sectorul 5 e mai sarac. Pe de alta parte, eu regret ca risca sa se expuna din punct de vedere politic la tot felul de acuze si de suspiciuni. Ca perceptie, vedem Udrea, Oprea si Vanghelie. Asta e aspectul politic. Vom discuta intr-un cadru de partid si vom vedea despre ce e vorba. Eu nu am stiut de asta. Poate cei din conducere au stiut si au dat un accord. Nu stiu asta. Vom discuta. Dar dincolo de orice, aspectul politic ramane si asta trebuie clarificat."
Titus Corlatean s-a declarat ingrijorat de pericolul politic pe care il poate crea un astfel de precedent, generat de colaborarea dintre primarii PSD si partidul de guvernamant, sub justificarea interesului public. "Asta poate crea un precedent. Vor veni si alti colegi care sa invoce interesul cetateanului si asta poate crea o problema din punct de vedere politic".