Andi Manciu publica pe blog articolul "Paradoxal, doar Iliescu il mai poate salva pe Geoana de la excludere", pe care il puteti citi in continuare.
Nu e clar daca Geoana chiar isi doreste sa paraseasca partidul, respectiv sa fie exclus - pentru ca apreciaza ca-si va gasi sfarsitul politic mai devreme sau mai tarziu in PSD - sau omul chiar nu are astimpar...
In orice caz, daca MG mai vrea sa ramana in partid, doar Iliescu pare sa fie acela care sa-l salveze. Ponta, Nastase, Dragnea, dar si cei care s-au dat cu noua echipa din fruntea partidului, sunt aproape convinsi ca Geoana va fi in cele din urma exclus. Si nu peste multa vreme. Langa Vanghelie, "tataie" este probabil singurul care ar vrea sa-si aduca aminte din ce aluat sunt facuti cei care pana nu demult erau pe langa Geoana.
Ion Iliescu nu a uitat nici ca Vanghelie a fost cel care s-a impotrivit excluderii sale din partid, si nici ca Geoana s-a "gandit mai bine" chiar in ultimul moment.
Asadar, la ultima sedinta a BPN la care a participat Geoana, tataie a fost cel mai dur critic al acestuia si a spalat cu el pe jos, facandu-l cu ou si cu otet...insa la vot a fost impotriva ideii suspendarii. Aproape ca as pune pariu ca Iliescu va fi de data asta cel care ii va tine partea.