'Ajuns la sediul PSD pentru prima sedinta a noii conduceri, Victor Ponta a anuntat ca prima schimbare in PSD va fi limitarea accesului cu masina in curtea sediului partidului a liderilor, cu exceptia lui Ion Iliescu. Motivul - PSD trebuie sa arate ca un partid social-democrat, a precizat Victor Ponta.
"O sa vedeti si prima schimbare. Poate nu mai intra toti cu masinile pe aici, in afara, bineinteles, de domnul Ion Iliescu, ca sa aratam si noi ca un partid social-democrat", a declarat noul presedinte al PSD, Victor Ponta.
Victor Ponta s-a intalnit luni cu vicepresedintii PSD, alesi la Congresul de sambata, in prima sedinta a noii conduceri.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminica la Realitatea TV ca nu intentioneaza sa-i inlature din partid pe cei care nu l-au sustinut la alegerile pentru sefia partidului si asta pentru ca "razbunarea este arma prostului".
"Primul semn este ca maine ma vad cu noii vicepresedinti. Nu sunt toti sustinatorii mei sau cei pe care ii doream eu vicepresedinti, dar eu respect votul Congresului si de maine ma apuc de treaba", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.
Totodata, Ponta si-a exprimat dorinta de a-i tine aproape pe cei care i-au fost alaturi, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu au primit sustinere la Congres: Constantin Nicolescu, Dumitru Buzatu, Nicusor Constantinescu, Gheorghe Bunea Stancu si Florin Carciumaru.
"Nu ma grabesc, dar nici nu ma abat de la drumul meu. Ma gandesc bine, o luam pas cu pas. Nu stiu cine va merge pe drumul acesta cu mine. Probabil ca vor mai fi si altii care vor pleca, probabil, insa, ca foarte multi vor veni alaturi de noi. Nu va asteptati la minuni de la mine pentru ca nu intentionez sa fac minuni", a incheiat Ponta.'