Omul de afaceri Bahaian, acuzat ca ar fi ordonat crimele de la Constanta, are foarte multi prieteni celebri pe Facebook. Mai multe vedete din show-biz-ul autohton si politicieni i-au acceptat prietenia controversatului personaj.
Sergiu Bahaian, omul de afaceri acuzat a fi fost in spatele crimelor oribile de la Constanta, este sustinator al PNL, conform contului sau de Facebook. Pe lista prietenilor virtuali ai lui Bahaian se afla si fostul ministru liberal al Justitiei, Tudor Chiuariu.
Presedintele organizatiei sector 4 a PNL, Catalin Micula, spune ca Bahaian nu este membru de partid si ca nu l-a vazut niciodata pe la sediile liberale. "Este o exagerare. Nu l-am vazut niciodata la partid, de regula asemenea partide cauta asocierea cu persoane onorabile", a declarat Micula.
Lista de amici celebri online este mult mai lunga si cuprinde numeroase vedete si politicieni. Dan Balan, Alexandra Ungureanu, Florin Chilian sau Anamaria Selis sunt doar cateva nume de la capitolul - muzica. La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj. Cel mai sonor nume este del al lui Gheorghe Hagi.
Cativa politicieni, precum Honorius Prigoana, Principele Radu Duda sau Sorin Oprescu apar si ei intre numerosii prieteni, peste 1600, pe care Sergiu Bahaian i-a adunat pe site-ul sau de socializare. Suspectul retinut de politie pare sa fi avut activitate pe Facebook chiar cu o zi inaintea arestarii.
De fapt, ce nu stiu multi este faptul ca odata ce ai un asemenea cont de socializare le dai accept tuturor, chiar daca nu-i cunosti. Nu inseamna ca esti si prieten cu toti cei care au intrat in contul tau.