Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
"Acuzele pot sa vina din partea oricui si mai ales pot sa vina si din partea unui coleg de partid. Am spus-o si aseara, spun si acum: nu am nimic comun cu ceea ce se intampla la Caracal, cu ceea ce se intampla cu scandalul din Caracal, nu cunosc pe absolut nimeni si am facut si o promisiune ca atata timp cat se va produce o dovada vis-a-vis de ceea ce afirma, sigur ca imi dau demisia.", a declarat Ion Toma.
Toma a tinut sa precizeze ca scandalurile exista de 7 ani la Caracal, nu este acesta primul. "Este regretabil ca primarul de acolo vine cu o componenta politica cand nu-si avea rostul, care n-are nimic cu ceea se intampla de sapte ani de zile in Caracal, niste scandaluri negestionate si care acum ies mai repede la suprafata decat altadata", a mai precizat deputatul PSD.
Primarul Caracalului, Gheorghe Anghel (PSD), i-a acuzat ieri pe Ion Toma si alti doi colegi de partid ca se afla in spatele scandalului izbucnit intre rromii din zona si omul de afaceri Remus Radoi. Anghel i-a acuzat pe acestia ca au interese "politice si economice".