Presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania (PAER), Ion Stefan, a depistat o noua neregula in ce priveste o parte dintre romani. Ion Stefan a constatat faptul ca Legea nr. 508 din decembrie 2006, privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional, desi este adoptata de mai bine de un an si jumatate, nu a fost pusa in aplicare nici pana la acest moment.

"Aceasta lege trebuia aplicata incepand cu 11 ianuarie 2007 si nu se aplica datorita faptului ca exista o incompetenta crasa atat in Parlamentul Romaniei, cat si la Ministerul Educatiei si Cercetarii, care trebuia sa stabileasca norme de alocare pentru aceasta lege. Deci de un an si jumatate copiii prescolari si cei din clasele I-IV trebuia sa primeasca saptamanal cate 60 de grame de miere de albine. Nu stiu ce s-a facut cu aceste fonduri si de ce nu este aplicata legea", a spus Stefan.

Totodata, seful PAER a cerut atat Parlamentului, cat si Ministerului Educatiei si Cercetarii, sa treaca imediat la aplicarea legii, iar copiii sa-si primeasca drepturile ce li se cuvin. "Tragem un semnal de alarma si Parlamentului Romaniei si Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru aplicarea imediata a acestor norme si a acestei legi pentru ca incompetenta naste monstri, iar copiii aflati in aceasta situatie ar trebui sa fie respectati", a mai spus Ion Stefan.