Oboseala face victime chiar si printre oamenii de vaza din judetul Constanta. Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Dupa ce i-au fost acordate ingrijirile medicale necesare, Gheorghe Frigioi a fost externat din spital chiar in cursul zilei de ieri. Desi nu a fost ceva foarte grav, Frigioi inca se mai resimte, sperand sa se poata reface pe deplin in zilele urmatoare.
Datorita stresului si oboselii, primarul comunei Crucea s-a prezentat in cursul zilei de vineri, 5 ianuarie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Acesta a ramas internat timp de aproximativ trei zile. "M-am dus la spital unde mi s-a pus diagnosticul de colica biliara. Se pare ca stresul si oboseala si-au spus cuvantul", a declarat pentru "Replica" de Constanta, Gheorghe Frigioi. Din fericire nu a fost ceva grav, prin urmare acesta a fost externat ieri, starea sa de sanatate imbunatatindu-se. "In zilele cat am astat internat pot spune ca am pierdut aproape opt kilograme, de aceea va mai dura un pic pana ma voi pune complet pe picioare", a mai declarat Frigioi. Referitor la constructia ridicata pe barajul din satul Baltagesti, care apartine de comuna Crucea, primarul a declarat ca aceasta problema este destul de veche, datand inca din anul 2000. La acea data, societatea care are in proprietate respectiva cladire a fost amendata cu suma de zece milioane de lei.

Deputatia a mentinut pe linia de plutire cherhanaua construita ilegal pe baraj

Datorita faptului ca aceasta societate apartinea insa unui fost parlamentar, al carui nume Frigioi nu a vrut sa-l divulge, in afara de amenda nu au putut fi luate si alte masuri. "La randul meu am fost amendat cu suma de aproximativ 30 de milioane de lei, pentru ca nu am luat nici o masura impotriva constructiei, care a fost intr-adevar ridicata in mod ilegal pe acea structura de aparare. In orice caz la mijloc este si o incurcatura, deoarece aceste bunuri au fost preluate de la o societate pomicola, incurcatura care trebuie clarificata", a afirmat primarul comunei Crucea. La ora actuala Primaria Crucea incearca sa convinga proprietarul cladirii sa si-o demoleze singur, pentru a nu fi nevoie de interventia volelor Primariei. Daca acesta nu va intelege, atunci Primaria Crucea nu va avea de ales si va demola constructia, costurile pentru aceasta operatiune urmand sa fie recuperate de la proprietar. Cu mai multe amanunte vom reveni in zilele urmatoare, cand vom incerca sa facem un pic de lumina in toata aceasta afacere.