Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin. Dedicata zilei de 8 martie, expozitia a etalat pe simezele salii multifunctionale Perspective din incinta bibliotecii numeroase lucrari de pictura realizate de artisti, lucrari ce au creat un frumos univers univers demonstrand totodata si marele potential de care dispun creatori locali.
Executate in tehnici diferite tablourile expuse reprezinta feminine in diferite ipostaze si flori, reusindu-se astfel o imbinare armonioasa intre flori si frumusetea feminina.
Artisti plastici profesionisti, dar si absolventi ai fostei Scoli de Arte Populare din Calarasi care s-au afirmat in timp, elevi ai claselor de arta de la Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, cati si alti tineri, impresioneaza prin diversitatea tratarii temei, a viziunilor lor artistice, cat si prin cromatica rafinata, toate placand ochiului, generand o oaza de bucurie si poezie.
www.mediacalarasi.ro