Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului.
Am venit cu pietrele pe care le aveam: cuarturi cu intruziuni, serafinit, larimar, tanzanit, in afara de ametist, citrin si cuart roz. Alte pietre pe care le-am adus la stand sunt: calcedonia albastra, turcoaz. Inele din moldavit, ametist, ochi de tigru iron, agat Merineea, coral, crisopraz, chihlimbar - la 800 Ron, dar am avut reducere la ele 20 la sute, coliere din diverse pietre. Avem si cercei din aur cu pietre, dar astea nu au avut reducere, pentru ca aurul este foarte scump. Avem si cercei din argint intre 300 Ron - 500 Ron, cu perle, safire, rubine, opal australian, cuart fumuriu. Copaceii din acvamarin, turmalina, acvamarin, ochi de tigru ii face colaboratoarea si angajata mea, Tina, sora lui Cristi Marinescu. Avem si piramide si figurine din jad, dar si casete persane din lemn - la 150 Ron, ne-a spus Angela Marincea.
Aceasta detine un magazin de cristale pe Soseaua Mihai Bravu 98 - 106, langa Piata Iancului. Programul este de luni pana vineri intre orele 16.00 - 20.00.