Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020.
Galeria SENSO este situata pe Calea Victoriei nr. 12C, (colt cu strada Lipscani), parter si etajul 1.
Expozitia va ramane deschisa pana pe 25 februarie 2021.
Acest eveniment este susținut de FILDAS Art si Catena Grup prin Programul CATENA pentru ARTA.
Programul de vizitare a Galeriei SENSO: marti â€" duminica, orele 12.00 â€" 19.30, cu respectarea masurilor si regulilor de acces impuse de autoritati in contextul pandemiei COVID-19.
Membra din 2014 a Uniunii Artistilor Plastici, Ana Ștefania Andronic BUZU a urmat cursurile de grafica de la Liceul de Arta Nicolae Tonitza si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti - Facultatea de Arte Plastice, unde l-a avut indrumator pe Mircia Dumitrescu. A ales sectia de Grafica, pentru ca era fan al desenelor animate inca de pe bancile elementarei si a descoperit in profesorul Mircia Dumitrescu un indrumator plin de intelegere pentru fandacsiile” discipolilor sai.
Din 2010 psna in prezent a fost protagonista mai multor expozitii personale (de arta digitala, de design vestimentar, de arta decorativa) si de grup, in tara si in strainatate. Expozitiile personale din ultimii ani, precum si participarile la targuri internationale ale Anei Stefania Andronic BUZU au investigat noi modalitati de expresie in pictura figurativa, evoluand spre un decorativism complex, impregnat de simboluri si sugestii grafice.
Ana Stefania Andronic este un grafician care a ocolit cu grija tentatiile vietii contemplative, opuse temperamentului ei deschis si energiei creatoare debordante care o stapaneste; s-a integrat, asemenea tinerilor din generaÈ›ia pe care o reprezinta, in trepidatiile si animatia generatoare de bruiaje a vieÈ›ii active, careia a ajuns sa-i descifreze atat de bine resorturile, incat le accepta cu interes lipsit de crispare, cu buna dispozitie, detasare si umor â€" Dr. Doina Pauleanu, Director Muzeul de Arta Constanta (1948 - 2020)
Galeria Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, stimularii si promovarii artei contemporane. Situata Centrul Vechi al Bucurestilor, Galeria Senso organizeaza periodic expozitii insoțite de materiale promoționale de o calitate deosebita. Tot aici sunt prezentate in detaliu lucrarile artistilor aflati in portofoliu, clasificati in cele cinci sectiuni principale: pictura, grafica, sculptura, arta decorativa si bijuterie contemporana.
Site-ul incorporeaza platforma unui magazin online si ofera posibilitatea achizitionarii operelor de arta la un click distanta.
Mai multe informatii regasiti pe: www.galeriasenso.ro