La mai toate targurile de produse traditionale din Bucuresti, exista o voce care iese din zumzetul adunarilor populare. "Handmade de mana. Un remember de amintire de neuitat", "Dam cu banii in rate, plata la salariu", "Ultimele doua! La zece, dam una gratis".
Sunt chemari strigate de un barbat jovial, care provoaca zambete si nu prea ai cum sa rezisti sa te apropii sa vezi ce vinde. La stand, gasesti minunatii unice lucrate de el si de sotia sa, Carmina.
Farfurii pictate manual, cusaturi traditionale romanesti transpuse pe ceramica. Carmen (Carmina, pentru prieteni) Brancoveanu, sotia sa, le picteaza, iar Marian Peter Brancoveanu este "PR-ul" si "omul de la targ". Ambii sunt ingineri recalificati si se ocupa de acest lucru de 15 ani.
Participa la targuri in toata tara si cea mai mare bucurie a lor este atunci cand vad placerea si aprecierea in ochii iubitorilor de frumos. Se mandresc ca farfuriile lor au ajuns in Mexic, Seul, Statele Unite, Australia, Noua Zeelanda, Franta sau Germania. Fiecare farfurie are scris, pe spate, de unde provine cusatura si cum se numeste.
In afara de farfuriile pictate, mai gasiti la standul sotilor Carmina si Peter Brancoveanu si bratari superbe, din lemn, peste care sunt aplicate margele, dar si cercei cu motive traditionale.