Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!. Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020. Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu. Atunci, in 4 iulie 2020, publicul a putut sa ii revada, sa ii admire si sa ii aplaude din nou pe artistii - actori si solisti, pe membrii baletului si ai orchestrei Teatrului Tanase care abia asteaptau reintalnirea LIVE, cu spectatorii!
- Am gandit special acest spectacol de Revista adaptat tuturor conditiilor si masurilor impuse de autoritati pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus si a desfasurarii activitatilor culturale in conditii de deplina siguranta sanitara - a declarat managerul Teatrului, VASILE MURARU.
- Pe scena si in culise, pentru artisti si personalul tehnic, dar si in frumoasa gradina de vara, pentru spectatori, vom respecta toate masurile de protectie si distantare sociala. Chiar si distributia spectacolului a fost gandita astfel incat sa respectam toate regulile esentiale pentru protectia artistilor: vom avea 3 variante de distributie, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie speciala si orchestra Teatrului.
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Ei vor evolua in diferite formule ale aceluiasi spectacol, pe scena celei mai mari si mai moderne gradini de vara din Romania. Scenografia este semnata de Francesca CIOANCA si Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chiritescu), iar conducerea muzicala, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.
Din pacate, desi Teatrul de Vara HERASTRAU are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentatie, pana la maxim 500 de locuri, asa cum prevede regulamentul impus de starea de alerta.
Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti - HERASTRAU ii roaga pe spectatori sa respecte normele de protectie sanitara. In acest scop, spectatorii sunt rugati sa ajunga la teatru cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces.
Spectacolul se desfasoara in conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea masurilor de protectie impotriva COVID-19. Cititi regulamentul de ACCES! Va multumim!