Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
Pandantele din sticla de vitraliu sunt la 30 RON, inelele din lemn - la 40 RON, cerceii din lemn si rasina - la 35 RON, cerceii din metal - la 35 RON, brosele din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula. La targul organizat in acest week-end in curtea MTR, Stelian Cristea de la Opaline Crafts a adus un suport superb realizat din sticla de vitraliu si metal, care, bagat in priza, lumineaza - la 450 RON, dar si un ceas functional realizat din vitraliu si lemn. Pentru comenzi puteti contacta pagina de facebook Opaline Crafts. De asemenea, mai gasiti, tot la standul lui, obicte decorative, realizate din plante naturale puse in boluri din sticla umplute cu pietricele care variaza ca pret, pandantive ce au ca forma ingeri din vitraliu la 45 RON, si bratari din lemn si bratari din cupru - ambele la 50 RON.
Am fost intotdeauna de parere ca materialele naturale sunt raspunsul, fie ca este vorba de podoabe, arhitectura sau decoratiuni. Opaline Crafts le stapaneste cu maiestrie, faurind din sticla (vitralii), metal, lemn sau pietre naturale, o serie de obiecte extrem de speciale, a precizat Stelian Cristea. Il gasiti si astazi la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR.