Intre 30 IULIE - 2 AUGUST, are loc la Cinema Muzeul Taranului Roman FESTIVALUL KINOdiseea ALTFEL.
Tarif intreg: 16 lei
Tarif redus pentru elevi si studenti: 10 lei
La intrare se va solicita prezentarea unui act care sa ateste statutul de elev / student.
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
In aceasta seara, de la ora 21.00, se va proiecta filmul Amanda in regia lui Mikhael Hers.
Premii: Castigator al Trofeului Lanterna Magica la Festivalul International de Film de la Venetia, premiul pentru Cel mai bun scenariu la Tokyo IFF.
Sinopsis: La 24 de ani, David (Vincent Lacoste) duce o viata boema in Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimba brusc in momentul in care sora lui moare intr-un atentat terorist, iar David o ia in grija pe Amanda, nepoata sa de 7 ani. Lasand in urma tragicul eveniment, cei doi construiesc o relație luminoasa, plina de tandrete, in care fiecare dintre ei invata sa devina mai bun pe masura trecerii timpului.
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociația Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Accesul este permis incepand cu o ora inainte, doar persoanelor care poarta masca, folosesc gelul dezinfectant de la intrare, accepta termoscanarea si nu au temperatura peste 37,3 grade.
Distanța minima dintre persoane in incinta este de 1,5M, respectiv 2M intre scaune. Va rugam sa nu deplasati scaunele!