Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor. La standul lui puteti gasi bratari din chihlimbar, jasp rosu, opal, jad, ametist, peridot - intre 15 RON - 40 RON.
Inelele reglabile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii superbe create de geologul Andrei Costin Victor.
Un obiect deosebit este un inel raglabil din argint facut dintr-un amonit, la 200 RON, dar si niste cercei acoperiti cu scoica paua.
Sotia sa creeaza cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, care merg bine la acest targ. Gasiti si bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Andrei Costin Victor va fi prezent si in week-end-ul urmator, la targul traditional organizat in curtea MTR.