Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem
In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora. Creatorul de moda a fost atunci la un pas de moarte. La vremea respectiva, medicii l-au anuntat ca sufera de cancer la colon.
Acum, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities se simte mai bine, iar perioada de autoizolare l-a prins acasa. Din cauza problemelor grave de sanatate cu care s-a confruntat, el a facut parte din randul persoanelor cu risc mare de imbolnavire cu coronavirus.

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte

In septembrie 2019, lui Catalin Botezatu i-a fost extirpata o tumoare de pe colon.
- Chiar daca la acel moment mi-a fost teama, acum, uitandu-ma in urma si stiind ca am trecut pe langa moarte, nu imi mai este frica. Pana la urma, te lasi in mana lui Dumnezeu, faci exact ce iti dicteaza subconstientul. Daca El hotaraste ca a sosit timpul, nu ai ce sa faci. Mi-a fost frica, dar m-am rugat si m-au sustinut foarte mult prietenii mei. Sustinerea lor a contat foarte mult si cred ca m-a motivat sa merg mai departe, a declarat Catalin Botezatu, intr-un interviu pentru Click!

Cum se simte acum

Designerul a precizat ca nu mai este la fel de panicat ca la inceput, insa mai este nevoit sa mearga pentru investigatii la spital.
- Categoric, facand parte dintre persoane cu risc crescut, situatia m-a facut sa fiu foarte atent. La inceput am avut acea stare de anxietate, in care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, in timp, m-am mai potolit, starea de panica a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem. Am fost si sunt foarte responsabil. Pe toata perioada starii de urgenta am respectat indicatiile autoritatilor, am stat in casa. Te simti vizat si cred ca orice om se poate simti astfel pentru ca, indiferent cat de sanatos ai fi, poti contacta virusul si il poti da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus sa se termine cat mai curand, a mai transmis celebrul designer.

A mai fost operat si la inima

Catalin Botezatu a mai fost operat in trecut, atunci cand i-au fost montate cinci stenturi in inima. Catalin Botezatu a suferit interventiile chirurgicale tot la o clinica din Turcia.
- Dupa operatie, s-a chemat salvarea chiar si in timpul filmarilor de la Bravo, ai stil, si producatoarea noastra pe care o iubesc si o ador a avut grija de mine si m-am simtit si aici ca sunt iubit si apreciat, pentru ca simti nevoia sa vezi ca oamenilor cu care lucrezi le pasa de tine, mai ales ca simteam ca dau coltul. Urmez un tratament dupa interventie, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate ca asta ma ajuta, dar nu fac niste eforturi extraordinare, spunea Bote in 2018.

(Sursa: tacataca.ro)