Killa Fonic lanseaza, in parteneriat cu Virgin Radio, albumul III, un album care include piese realizate de-a lungul anului, in care artistul a aprofundat si alte stiluri fata de cele cu care si-a obisnuit deja publicul. III vine cu un vibe nou, in care Killa a imbinat trei genuri: trap, afro/ experimental si trap-core/ rap metal.
Muzica mea e pentru cei ca mine, dar este deschisa si pentru cei care n-au mai pasit pe asemenea meleaguri, asa ca trebuie sa am grija s-o dozez si sa nu o irosesc. Am pastrat albumul trap, dar am adaugat si doua arome din cel experimental si cateva din cel trap-core. Exista un timp separat pentru orice. Denzel Washington a zis ca, dacaa bei prea multa apa, te ineci!, a declarat Killa Fonic.
Intro, $mith & Wesson, Stai, Zei, Kpcoca, Groupies, 95 Porsche, Richie Rich, Diablo, Upgrade, Nimeni, Moodsetter, Ploaia divina, Fețe palide, Vis lucid, Zombie zero panarame si Distors sunt piesele care se regasesc pe albumul III si care includ si colaborari cu Azteca, Nane si 911.
Fotografiile albumului au fost realizate de Dragos Lapadatu, iar grafica este semnata de Andrada Udrea.
Albumul Killa Fonic - III este disponibil pe Shop-ul Global Records (https://globalrecords.com/shop/), in librariile Carturesti, atat online cat si in magazine, dar si in reteaua Sneaker Industry.