Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
Compusa si produsa de catre artista impreuna cu Robert Toma si Alex Parker, piesa Cealalta ea scoate la suprafata doua lucruri esențiale in iubire: timpul si sincronizarea perfecta. Iubirea nu isi alege un moment perfect, ci pur si simplu se intampla, iar atunci cand apare in viata ta, ori esti pregatit sa o primesti, ori nu.
Este extraordinar cum vocile noastre se imbina de fiecare data si avem aceasta chimie muzicala puternica. Cealalta ea este a treia colaborare cu Dorian, in care am foarte mare incredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu accepta sa fie trei in relarie, care se respecta si merg inainte, pentru ca merita mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Imi era foarte dor sa simt ca imi reiau viața de dinainte de carantina, sa imi vad echipa si sa lucram din nou ca inainte, povesteste AMNA.
Videoclipul, in regia lui Silviu Mindroc, a fost filmat intr-un cadru romantic, la malul Marii Negre. Protagonistii clipului sunt AMNA si Dorian Popa, iar frumoasa artista joaca rolul femeii indragostite, care nu accepta ca barbatul pe care il iubeste sa o mai poarte inca in gandurile sale pe Cealalta ea.
De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum Tell me why, In oglinda (feat. Robert Toma), si Arme (feat. What's UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizsri pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Au urmat piese precum De Cate X Vrei Tu, Aproape cel mai departe (in colaborare cu Robert Toma), 14 februarie, un single compus chiar de ea, despre iubirea adolescentina pasionala, cu fluturi in stomac si multe emoții si Ce ramane de facut, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z.
Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim Hatz (feat Shift), Cand lumea e rea (feat Ioana Ignat), Buze (feat What's UP), Buna, ce mai zici?, Sare pe rana (feat RUBY), Banii si Nu poți sa ma uiti (alaturi de AMNA). Dorian Popa are peste un milion de abonati pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul celor mai populare clipuri.