Desi este o perioada in care in mod normal eram impreuna si ne distram, suntem nevoiti sa mutam distractia la noi acasa si sa pastram in continuare distanta socialsa. Nerabdatori sa poata canta din nou impreuna, baietii de la Voltaj au lansat ieri Official COVIDeo, asa cum il numesc pe YouTube, al piesei De maine.
Daca tot stam in casa si nu putem sa fim pe scena, am cantat fiecare piesa De maine, am montat imaginile, am mixat sunetul si asta a iesit! E un mesaj de incurajare adresat celor care ne asculta muzica, vom trece cu totii si peste asta, povesteste Calin.
De maine este unul dintre cele mai iubite hituri lansate de Voltaj, ce face parte din albumul 424 lansat in 2002. De-a lungul timpului, trupa a lansat piese de succes precum Pic, pic, Da vina pe Voltaj, Si ce, Meci de box, Mi-e dor de, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
In urma cu patru luni, componentii trupei Voltaj au colaborat pentru prima oara cu Loredana Groza si au lansat impreuna Dependenta mea, o declaratie de dragoste sincera si pasionala.
La finalul anului 2019, trupa a susținut turneul national Ca la 20 de ani ce s-a incheiat la Sala Polivalenta cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4.000 de oameni.
In urma cu o luna, Voltaj a lansat OM, o piesa cu versuri puternice, ce transmite un indemn catre solidaritate.