In aceste momente delicate, intreaga lume se confrunta cu o situație mai mare decat noi, care ne schimba modul de a trai. What's UP trage un semnal de alarma asupra crizei ce are loc la nivel mondial si lanseaza Roboti, o piesa cu un mesaj puternic despre solidaritate, dragoste, respect si evolutie: Noi nu suntem roboți, dragostea-i pentru toti.
Roboti este o piesa foarte draga sufletului meu, este un semnal de alarma atat pentru mine, cat si pentru toți cei care o vor asculta. Visam doar bani, faima, like-uri. Intr-un cuvant: EGO. Ego-ul ne orbeste gandirea si uitam sa traim prezentul, sa ne bucuram de prieteni, de familie, de viata. Sper ca aceasta piesa sa fie o alinare pentru sufletele celor care o vor asculta. Sper sa treaca repede aceasta pandemie, iar cand viata va reveni la normal, sa ne apreciem mai mult libertatea, prietenii, familia! Multa dragoste si sanatate tuturor! Sa fii om nu costa nimic; daca iti pasa, stai acasa, eu stau de doua saptamani deja, declara What's UP.
Compusa si produsa de catre What's UP impreuna cu Lucian Nagy si Florin Boka, single-ul Roboti este un statement muzical in care reciprocitatatea si iubirea sunt subiectul principal pentru ca in aceasta perioada legaturile dintre oameni sunt cele mai importante.
Cu un videoclip desprins din filmele SF, What's UP calatoreste in viitor, intr-o lume in care tehnologia desparte, iar oamenii uita sa fie oameni, sa se iubeasca reciproc si sa comunice.