AMPress: Serbari la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare: Giorgiana Radu)
Joi, 15 auguat 2019, cu incepere de la orele 17:00, in curtile Muzeului Pietrei din Sangeru, are loc Concertul Verii, cu violoniatul Alexandru Tomeacu, care va canta la vioara Stradivarius din repertoriul clasic. Va fi un eveniment cultural de exceptie, in legatura cu care vom reveni cu noi detalii, spun organizatorii.
Concertul la vioara solo al unuia dintre cei mai bine cotati violonistii din lume, Alexandru Tomeacu, va fi intregit cu doua momente speciale: intalnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fosta Grecu) ai cu poetul Lucian Avrameacu.
Dana Chera va povesti despre meseria de om de televiziune, despre satisfactiile ai insatisfactiile de a te gasi pe sticla si va raspunde intrebarilor celor ce vor sa stie cu ce ae mananca aceasta profesie.
Poetul Lucian Avrameacu, gazda actiunii, va sustine un recital din doua din cartile sale de poezie de dragoste - Buna seara, iubito si Sa strigi femeia pe numele ei de vers si va fi gazda si moderatorul actiunii.
Ca intotdeauna, intrarea eate libera si oricine doreste sa fie prezent este bine venit.